Erbazzone reggiano

Erbazzone reggiano

4.7 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • lardo
    50 g
    50 g di burro
  • di acqua
    200 g
  • farina
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaini rasi
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Ripieno
  • Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di bietole le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
    800 g
  • di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
    700 g
  • pancetta
    100 g
  • di cipollotti a pezzi
    120 g
  • di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 574 kcal / 2402 kJ
Πρωτεΐνη 23.7 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 65.4 g
Φυτικές ίνες 6.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων