Gwinganna mushroom pâté

Gwinganna mushroom pâté

4.4 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
    200 - 250 g
  • sunflower seeds
    70 g
  • Dijon mustard
    15 g
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 162.2 kcal / 678.8 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 75.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων