Cannelloni spinaci e ricotta

Cannelloni spinaci e ricotta

5.0 5 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta per cannelloni
  • 600 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 6 uova (da 60 g circa)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno ricotta e spinaci
  • 1000 g di acqua
  • 1200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 300 g di latte
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1200 g di ricotta vaccina scolata dal siero
Besciamella
  • 1000 g di latte
  • 100 g di farina tipo 00
  • 40 g di burro
  • 1 - 2 cucchiaini di sale a piacere
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Per terminare
  • 4 - 5 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 40 g di burro a fiocchetti

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 41.9 g
Θερμίδες 3753 kJ / 897 kcal
Λιπαρά 45.9 g
Φυτικές ίνες 302.1 g
Υδατάνθρακες 84.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων