
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αγκινάρες sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
πράσο σε ροδέλες πάχους (1 εκ.)90 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (βλ. συμβουλή)4
-
λεμονιού και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα2 φέτες
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο1 πρέζα
-
νερό1700 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
120 kcal /
502 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
291 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΡύζι με αρακά
30 min
Κινέζικο stir-fry λαχανικών
25 min
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Brak ocen
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Brak ocen
Ντάκος κρητικός
Brak ocen
Σαλάτα με καρότα, φέτα και δυόσμο
Brak ocen
Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso
Brak ocen
Ζεστή σαλάτα γλυκοπατάτας με ρεβίθια
45 min
Μους καπνιστής πέστροφας
12 godz. 10 min
Φρέσκο τυρί με πορτοκάλι και μέλι
35 min
Ρολά γέμισης με βερίκοκα, τυλιγμένα με πανσέτα (Αυστραλία)
1 godz.
Ριζώδη λαχανικά με αλεσμένη φρυγανιά (pangrattato) και φουντούκια
Brak ocen