
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αγκινάρες sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
πράσο σε ροδέλες πάχους (1 εκ.)90 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (βλ. συμβουλή)4
-
λεμονιού και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα2 φέτες
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο1 πρέζα
-
νερό1700 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
120 kcal /
502 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
291 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣαλάτα coleslaw με νουντλς και φιστίκια
20 λεπτ.
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Σαλάτα με καρότα, φέτα και δυόσμο
40 λεπτ.
Ζεστή σαλάτα γλυκοπατάτας με ρεβίθια
45 λεπτ.
Μους καπνιστής πέστροφας
12ωρ. 10 λεπτ.
Φρέσκο τυρί με πορτοκάλι και μέλι
35 λεπτ.
Ρολά γέμισης με βερίκοκα, τυλιγμένα με πανσέτα (Αυστραλία)
1ωρ.
Ριζώδη λαχανικά με αλεσμένη φρυγανιά (pangrattato) και φουντούκια
Καμία βαθμολογία
Ταρτάρ λαχανικών με φύκια
Καμία βαθμολογία