Συσκευές & Αξεσουάρ
Αγκινάρες sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
πράσο σε ροδέλες πάχους (1 εκ.)90 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (βλ. συμβουλή)4
-
λεμονιού και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα2 φέτες
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο1 πρέζα
-
νερό1700 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
291 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
502 kJ /
120 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΜπρόκολο με λεμόνι και σκόρδο
20 λεπτ.
Κινέζικο stir-fry λαχανικών
25 λεπτ.
Πατατοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού
40 λεπτ.
Υγιεινές "τηγανητές" πατάτες
40 λεπτ.
Σαλάτα coleslaw με νουντλς και φιστίκια
20 λεπτ.
Μελιτζάνες στον ατμό με σάλτσα ντομάτας
1ωρ. 35 λεπτ.
Σαλάτα με φασολάκια και χαλλούμι
40 λεπτ.
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
10 λεπτ.
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Κολοκυθοκεφτέδες
40 λεπτ.