
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αγκινάρες sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
πράσο σε ροδέλες πάχους (1 εκ.)90 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (βλ. συμβουλή)4
-
λεμονιού και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα2 φέτες
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο1 πρέζα
-
νερό1700 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
291 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
502 kJ /
120 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚριθαράκι λεμονάτο
40 min
Ντάκος κρητικός
Brak ocen
Μανιτάρια κρασάτα
30 min
Σαλάτα με φασολάκια και χαλλούμι
Brak ocen
Καναπεδάκια με καρπούζι, κρέμα φέτας και καρύδια
Brak ocen
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Brak ocen
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Brak ocen
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Brak ocen
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 min
Σαλάτα με καρότα, φέτα και δυόσμο
40 min
Σαλάτα coleslaw με νουντλς και φιστίκια
20 min
Κινέζικο stir-fry λαχανικών
25 min