Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.7 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
    25 g
  • parsnips sliced (2 cm)
    450 - 500 g
  • garlic cloves
    2
  • brown onions quartered
    80 g
  • butter
    15 g
  • chicken stock
    550 g
  • white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
    100 g
  • maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)
    10 - 30 g
  • cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
    100 g
  • salted herbs to garnish
    1 pinch
    1 pinch salt, to garnish
  • prosciutto (προαιρετικό πεδίο) oven dried, in pieces
    4 slices

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 323.2 kcal / 1352.1 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 16.5 g
Υδατάνθρακες 38.9 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 282.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων