Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe

Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe

4.2 290 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

  • 300 g migdałów, ze skórką
  • 50 g łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
    50 g łusek babki jajowatej, mielonych, (patrz wskazówka)
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego (12 g)
  • 1 łyżeczka soli
  • 160 g białek (z 5 jajek, patrz wskazówka)
  • 45 g octu jabłkowego
    45 g białego octu winnego
  • 375 g gorącej wody

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Νάτριο 308.4 mg
Πρωτεΐνη 6.8 g
Θερμίδες 705.8 kJ / 168.7 kcal
Λιπαρά 12.5 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων