
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Oats mit Heidelbeeren und Pecannüssen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
Pecannüsse50 g
-
Haferflocken, zart200 g
-
Milch200 g
-
Apfelmus250 g
-
Eier2
-
Vanilleschote (προαιρετικό πεδίο) nur das Mark1
-
Ahornsirup65 g
-
Zimt und etwas mehr zum Bestäuben½ - ¾ TL
-
Backpulver½ TL
-
Salz¼ TL
-
Heidelbeeren180 g
-
Naturjoghurt zum Servieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
439 kcal /
1836 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
251 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMango-Lassi Overnight Oats
8ωρ.
Eier-Gemüse-Salat
35 λεπτ.
Vanille-Apfel-Pudding-Oats
20 λεπτ.
Chia-Pudding mit Magerquark und Himbeeren
3ωρ. 15 λεπτ.
Gewürz-Porridge
20 λεπτ.
Overnight Müsli
8ωρ.
Möhren-Hafer-Bowl mit Früchten
2ωρ. 15 λεπτ.
Low-Carb Porridge mit Beeren
25 λεπτ.
Schoko-Haselnuss-Porridge
20 λεπτ.
Mandel-Porridge mit Cranberrys
20 λεπτ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Eggs Benedict
30 λεπτ.