Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Oats mit Heidelbeeren und Pecannüssen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
Pecannüsse50 g
-
Haferflocken, zart200 g
-
Milch200 g
-
Apfelmus250 g
-
Eier2
-
Vanilleschote (προαιρετικό πεδίο) nur das Mark1
-
Ahornsirup65 g
-
Zimt und etwas mehr zum Bestäuben½ - ¾ TL
-
Backpulver½ TL
-
Salz¼ TL
-
Heidelbeeren180 g
-
Naturjoghurt zum Servieren
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
251 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1836 kJ /
439 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlaubeerkonfitüre
45 λεπτ.
Veganes Rührei
30 λεπτ.
Haselnussaufstrich
8ωρ. 5 λεπτ.
Dutch Baby mit Orangen-Schmand
35 λεπτ.
Granola Tropicana
1ωρ.
Grüner Krümel
2ωρ.
Pochierte Eier
15 λεπτ.
Milchbrot
24ωρ. 20 λεπτ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Quinoa-Brot
12ωρ. 45 λεπτ.
Eggs Benedict
30 λεπτ.
Caprese-Omelette
30 λεπτ.