
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risoni salad with artichoke and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1100 g
-
dried risoni pasta rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing4 sprigs
-
feta cheese130 g
-
marinated artichoke hearts drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut into thin slices100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
3116.6 kcal /
13089.9 kJ
Πρωτεΐνη
113.7 g
Λιπαρά
124.3 g
Υδατάνθρακες
350.2 g
Φυτικές ίνες
61.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.6 g
Νάτριο
4216.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Potato bake
1ωρ. 35 λεπτ.
Colourful quinoa salad
40 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Red rice
55 λεπτ.
Carrot and swede mash
25 λεπτ.
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Tandoori chicken wraps
50 λεπτ.