
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risoni salad with artichoke and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1100 g
-
dried risoni pasta rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing4 sprigs
-
feta cheese130 g
-
marinated artichoke hearts drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut into thin slices100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
3116.6 kcal /
13089.9 kJ
Πρωτεΐνη
113.7 g
Λιπαρά
124.3 g
Υδατάνθρακες
350.2 g
Φυτικές ίνες
61.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.6 g
Νάτριο
4216.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy potato mash
30 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Mashed potatoes for two
30 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Silky sweet potato mash
25 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Boston baked beans
30ωρ. 45 λεπτ.
Nam Jim
10 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.