Asperges et sauce tartare au séré

Asperges et sauce tartare au séré

4.5 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La sauce tartare
  • de persil frais (env. 10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de cornichons en morceaux (3 cm)
    60 g
  • d'oignons coupés en deux
    30 g
  • œufs cuits durs
    2
  • d'huile de tournesol
    150 g
  • œuf frais (voir conseils)
    1
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de moutarde
    2 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    2 pincées
  • de séré demi-gras
    250 g
Les asperges
  • d'eau
    600 g
  • d'asperges, blanches pelées
    1100 g
  • de sel
    1 ½ c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 504 kcal / 2088 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 42 g
Υδατάνθρακες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων