Gyozas japonesas de porco e gengibre

Gyozas japonesas de porco e gengibre

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
25 unidades

Υλικά

  • óleo de sésamo
    1 c. sopa de
  • pescoço de porco desossado
    250 g
  • cebolos (spring onions) s/ casca, cortados em pedaços (2 cm aprox.)
    4
  • gengibre fresco s/ casca (2 cm aprox.)
    1 pedaço de
  • alho
    2 dentes de
  • açúcar
    1 c. chá de
  • vinagre de vinho
    1 c. sopa de
    1 c. sopa de vinagre de arroz
  • molho de soja (tamari) mais q.b. p/ servir
    1 c. sopa de
  • massa wonton
    25 folhas de
  • água
    500 g
  • óleo de girassol
    2 c. sopa de
  • Pasta de wasabi q.b. p/servir

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 41 kcal / 171.6 kJ
Πρωτεΐνη 2.5 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 57.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων