
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 porties
Υλικά
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
253.5 kcal /
1048.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
7.8 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.5 g
Νάτριο
367 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ouders verwennen
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVerse Tomatensoep
30 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Salade van gehakte groenten
10 λεπτ.
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2ωρ.
Gebakken spinazie met eieren
40 λεπτ.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 λεπτ.
Verse zomerse loempia’s
30 λεπτ.
Russische rode bietensalade
1ωρ. 10 λεπτ.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 λεπτ.
Siciliaanse Garnalensalade
40 λεπτ.
Gyoza met kip en knoflook
Καμία βαθμολογία