
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Sweet Potato
-
water30 oz
-
sweet potato peeled, sliced into rounds (¼ in.)8 - 10 oz
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
garlic clove1
-
habanero chili stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces1 ½ oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced½ inch
-
lime juice3 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
seafood stock2 oz
-
fresh sea bass boneless, skinless (see Tip)2 oz
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes1 oz
Ceviche
-
fresh sea bass boneless, skinless, cubed (see Tip)16 oz
-
red onion thinly sliced3 ½ oz
-
sea salt to taste½ tsp
-
mini red peppers sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
ripe avocados sliced2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
379 kcal /
1585.5 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
30.3 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
657.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chill Out
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShrimp Louie Salad
1sa 30 dk
Fish Ceviche
3sa 25 dk
Boston Clam Chowder
55 dk
Shrimp in Garlic Sauce
25 dk
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 dk
Garlic Shrimp
35 dk
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 dk
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1sa
Paella
30 dk
Cioppino
55 dk
Shrimp Sauté
25 dk
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1sa