
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linsen-Curry-Aufstrich
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Olivenöl15 g
-
rote Linsen, getrocknet130 g
-
rote Currypaste5 g
-
Curry1 TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht½ TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Wasser230 g
-
Schmand100 g
-
Sprossen (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
frische Kräuter, gemischt (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
165 kcal /
692 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
115 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 λεπτ.
Zwiebelbutter
10 λεπτ.
Aioli à la Axel Henkel
10 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Mediterraner Dip zum Grillen
15 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 λεπτ.
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Frischkäse-Paprika-Dip
10 λεπτ.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 λεπτ.