Risotto aux poivrons

Risotto aux poivrons

4.6 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 80 g de Sbrinz en morceaux (2 cm)
  • 500 g de poivrons jaunes épépinés, en morceaux (3 cm)
  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de beurre
  • 300 g de riz risotto (cuisson 20 minutes)
  • 100 g de vin blanc
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 sachet de safran en poudre
  • ¾ de c. à café de sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de tomates-cerises en grappe
  • ½ c. à café de fleur de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 509 kcal / 2138 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 69 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων