
Συσκευές & Αξεσουάρ
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
10 stuks
Υλικά
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
140.5 kcal /
587.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
14.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
574.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fusion-smaken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVerse Tomatensoep
30 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Salade van gehakte groenten
10 λεπτ.
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2ωρ.
Gebakken spinazie met eieren
40 λεπτ.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 λεπτ.
Verse zomerse loempia’s
30 λεπτ.
Russische rode bietensalade
1ωρ. 10 λεπτ.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 λεπτ.
Siciliaanse Garnalensalade
40 λεπτ.
Gyoza met kip en knoflook
Καμία βαθμολογία