Rauchige Paella mit Schweinebäckchen

Rauchige Paella mit Schweinebäckchen

4.3 80 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Olivenöl
    40 g
  • Schweinebäckchen in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Weißwein, trocken
    120 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • rote Paprika in Stücken (2-3 cm)
    75 g
  • grüne Paprika in Stücken (2-3 cm)
    75 g
  • Paprika de la Vera
    1 geh. TL
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    1 TL
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Kurkuma
    ½ TL
  • Rundkornreis (z. B. Sushi- oder Milchreis)
    300 g
  • Wasser
    400 g
  • Salz
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 307 kcal / 1283 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 481 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων