鹽水鴨肉飯

鹽水鴨肉飯

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1915 克
  • 米酒
    25 克
  • 帶皮鴨胸 ,約240克
    1 片
  • 切段,約7公分
    1 支
  • 4 克
  • 八角
    1 顆
  • 紅蔥頭 ,切片
    25 克
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 醬油膏
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 ,少許
  • 煮好的米飯 (任何種類)
    4 碗

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 368.1 kcal / 1538.8 kJ
Πρωτεΐνη 13.8 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 56 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 55.2 g
Νάτριο 512.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων