Συσκευές & Αξεσουάρ
鹽水鴨肉飯
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水1915 克
-
米酒25 克
-
帶皮鴨胸 約240克1 片
-
蔥 切段,約7公分1 支
-
薑4 克
-
八角1 顆
-
紅蔥頭 切片25 克
-
醬油½ 茶匙
-
醬油膏½ 茶匙
-
白胡椒粉 少許
-
煮好的米飯 (任何種類)4 碗
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
512.6 mg
Πρωτεΐνη
13.8 g
Θερμίδες
1538.8 kJ /
368.1 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
55.2 g
Υδατάνθρακες
56 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
台味舒肥
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν