Pote gallego de repollo

Pote gallego de repollo

4.6 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de unto
    30 g
  • de hueso de caña
    150 g
  • de tocino fresco entreverado
    200 g
  • de pecho de ternera
    250 g
    250 g de costilla de ternera en trozos
  • de morcillo de ternera
    150 g
  • de lacón (previamente desalado durante 24 h)
    200 g
  • de agua
    1800 g
  • de repollo liso blanco limpio, en trozos
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • patatas de guarnición enteras, peladas
    8
  • de patata chascada
    250 g
  • de judías blancas cocidas (en conserva) bien aclaradas y escurridas
    400 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 636 kcal / 2662 kJ
Πρωτεΐνη 22.9 g
Λιπαρά 44.9 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.4 g
Νάτριο 700.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων