Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules

4.2 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (2 in.)
    28 oz
  • all-purpose flour
    1 ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • granulated garlic
    ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • olive oil
    ½ oz
  • bacon diced
    2 oz
    2 oz pancetta, diced
  • yellow onions cut into wedges (1 in.)
    4 oz
  • fresh thyme leaves only
    3 - 5 sprigs
  • dark brown sugar
    1 tsp
  • dry red wine
    4 ½ oz
  • canned diced tomatoes with liquid
    14 oz
  • chicken stock (see Tip)
    16 oz
  • baby gold potatoes cut into pieces (1 in.)
    10 oz
  • corn starch
    3 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • cremini mushrooms quartered
    4 oz
  • sourdough bread boules
    4
  • fresh chopped parsley to garnish
    fresh thyme leaves, to garnish

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 2753.9 mg
Πρωτεΐνη 60 g
Θερμίδες 5205.8 kJ / 1244.2 kcal
Λιπαρά 25.7 g
Φυτικές ίνες 9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 191.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων