Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken and Chinese sausage rice
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices20 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)650 - 700 g
-
light soy sauce40 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
ground white pepper1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)20 g
-
Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices2
-
vegetable oil20 g
-
water360 g
-
Shaoxing wine (optional)30 g
-
white sugar½ tsp
-
jasmine rice rinsed350 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1239.4 mg
Πρωτεΐνη
35.3 g
Θερμίδες
2495.5 kJ /
596.4 kcal
Λιπαρά
21.7 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
61.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sausage ragu with orecchiette
1ωρ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Temaki sushi
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken pesto pasta
30 λεπτ.
Rice salad with warm mustard dressing
1ωρ. 40 λεπτ.
Pasta alla Vodka
15 λεπτ.
Asparagus and saffron risotto
35 λεπτ.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 λεπτ.
Linguine with lemon and prosciutto
25 λεπτ.
Chilli crab pasta
35 λεπτ.