
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken and Chinese sausage rice
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices20 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)650 - 700 g
-
light soy sauce40 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
ground white pepper1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)20 g
-
Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices2
-
vegetable oil20 g
-
water360 g
-
Shaoxing wine (optional)30 g
-
white sugar½ tsp
-
jasmine rice rinsed350 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
596.4 kcal /
2495.5 kJ
Πρωτεΐνη
35.3 g
Λιπαρά
21.7 g
Υδατάνθρακες
61.2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Νάτριο
1239.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
South African yellow rice
20 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 Min
Korean chicken cheese tteokbokki
Keine Bewertungen
Soba noodles
1 Std.
Japanese ramen noodles
1 Std.
Dumpling wrappers
1 Std.
Chinese egg noodles
1 Std.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min