Chicken and Chinese sausage rice

Chicken and Chinese sausage rice

4.3 120 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices
    20 g
  • boiling water to soak
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)
    650 - 700 g
  • light soy sauce
    40 g
  • oyster sauce
    50 g
  • dark soy sauce
    20 g
  • ground white pepper
    1 tsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)
    20 g
  • Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
    2
  • vegetable oil
    20 g
  • water
    360 g
  • Shaoxing wine (optional)
    30 g
  • white sugar
    ½ tsp
  • jasmine rice rinsed
    350 g
  • spring onions/shallots sliced, to garnish
    1 - 2 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1239.4 mg
Πρωτεΐνη 35.3 g
Θερμίδες 2495.5 kJ / 596.4 kcal
Λιπαρά 21.7 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.6 g
Υδατάνθρακες 61.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων