
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and thyme polenta chips
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
162.6 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Stywe pap (firm porridge)
Καμία βαθμολογία
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.