
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and thyme polenta chips
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
297.9 kcal /
1246.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Νάτριο
162.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Biryani
1ωρ. 25 λεπτ.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 λεπτ.
Caramelised onion jam gravy
2ωρ. 5 λεπτ.
Mustard and cheddar mash
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία