
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and thyme polenta chips
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
297.9 kcal /
1246.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Νάτριο
162.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Warm wasabi potato salad
30 λεπτ.
Warm beetroot dish
50 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Homemade miso soup
55 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.