Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and thyme polenta chips
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
162.6 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Potato pancakes
45 λεπτ.
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25ωρ. 30 λεπτ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1ωρ. 25 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pumpkin fritters
35 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.