Glutenfreies Faltenbrot

Glutenfreies Faltenbrot

3.6 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
12 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    400 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Hefe
    42 g
  • glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Flohsamenschalen
    2 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    45 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Oliven, grün, entsteint
    100 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    100 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    100 g
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige
  • Mozzarella in kleinen Würfeln
    100 g
  • Pfeffer zum Würzen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 251 kcal / 1049 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 388 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων