
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risskive med røkelaks
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 porsjoner
Υλικά
Risbunn
-
smør myknet, til smøring
-
hvit ris300 g
-
vann900 g
-
egg1
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
Laks
-
parmesanost skorpen fjernet og kuttet i terninger (3 cm)50 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
smør myknet40 g
-
hvetemel40 g
-
karripulver1 ½ ts
-
helmelk320 g
-
majones (se tips)50 g
-
egg1
-
sitronsaft (ca. 1 sitron)40 g
-
røkelaks delt i biter (2-3 cm)200 g
-
havsalt pluss ekstra for smak1 klype
-
malt svart pepper pluss ekstra for smak¼ ts
-
sesamfrø (valgfritt)½ ts
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
506.3 kcal /
2126.8 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
26.3 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
793.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Matpakke-ideer
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Καμία βαθμολογία
Laks med urter på 50°C
Καμία βαθμολογία
Risbolle med laks
Καμία βαθμολογία
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 λεπτ.
Torsk i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Saganaki med reker og feta
35 λεπτ.
Lutefisk
2ωρ. 20 λεπτ.
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Καμία βαθμολογία
Rødspette med eggesmør
55 λεπτ.
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 λεπτ.
Bacalao
50ωρ.
Fiskegrateng
1ωρ. 15 λεπτ.