
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risbolle med laks
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
fersk laksefilet, uten skinn (ca. 150 g til 200 g hver)4
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
jasminris250 g
-
vann pluss ekstra for skylling1000 g
-
glutenfri soyasaus8 ss
-
avokadoer delt i to, skrellet, delt i skiver (ca. 0,5 cm)2
-
japansk majones, kewpie50 g
-
sriracha30 g
-
sesamfrø, ristede (προαιρετικό πεδίο)4 ss
-
noriark delt i biter (ca. 5 cm x 10 cm)2
-
kimchi (προαιρετικό πεδίο)100 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
806.4 kcal /
3373.9 kJ
Πρωτεΐνη
40 g
Λιπαρά
44.8 g
Υδατάνθρακες
61 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Νάτριο
3024.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Trendende supermat
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
No ratings
Laks med urter på 50°C
No ratings
Risskive med røkelaks
No ratings
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
No ratings
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 h 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
No ratings
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Bacalao
50 h
Fiskegrateng
1 h 15 min