Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Beetroot Purée
-
beetroot300 g
-
orange juice20 g
-
Demerara sugar20 g
-
xanthan gum (see tip)⅛ tsp
Cheese Sauce and Crisps
-
soft goat's cheese diced (see tip)150 g
-
water150 g
-
sunflower oil for frying3 tsp
Pickled Apple
-
Granny Smith apple peeled1
-
apple cider vinegar60 g
-
balsamic vinegar60 g
Cauliflower Florets
-
water1500 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaves2
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
cauliflower florets300 g
-
rapeseed oil1 Tbsp
Finalisation
-
xanthan gum⅛ tsp
-
unsalted butter diced, cold50 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
553 mg
Πρωτεΐνη
19.4 g
Θερμίδες
2908.3 kJ /
695.1 kcal
Λιπαρά
50.8 g
Φυτικές ίνες
9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.4 g
Υδατάνθρακες
44.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Curry
30 Min
Butternut Squash Masala Dosa
11 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Indian Vegetable Curry
50 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Seitan Chilli
25 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Cauliflower cheese
55 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.