
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Toasted Linseeds
-
golden linseeds15 g
-
rapeseed oil10 g
Pumpkin Soup
-
water500 g
-
pumpkin peeled, diced (4 cm)300 g
-
coarse salt flakes2 pinches
-
banana shallot halved1
-
rapeseed oil20 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic (approx. 2 cloves)10 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
coarse salt flakes3 g
Finalisation
-
mixed fresh mushrooms120 g
-
rapeseed oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
sherry vinegar15 g
-
black truffle, fresh (προαιρετικό πεδίο) for grating
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
763.6 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1756.4 kJ /
419.8 kcal
Λιπαρά
36.7 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
21.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simon Rogan
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Detoxifying Thai Soup
25 Min
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Cullen Skink
45 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min