
Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm Spinach and Artichoke Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
995 g
Υλικά
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Διατροφή ανά 30 g
Θερμίδες
63.1 kcal /
264 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
1.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Νάτριο
122.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Perfect for Dipping
13 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς