 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
金针菜香菇汤
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          姜 切丝10 克
- 
          干香菇 泡软,切片6 朵
- 
          干金针菜 泡软,去硬蒂60 克
- 
          水1200 克
- 
          盐1 ¼ 茶匙
- 
          麻油¼ 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        0.355 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        26 kJ  / 
                        4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0.078 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.45 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        台湾四季家常菜
                        71 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    