 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清炖萝卜牛肉汤
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          牛肉 汆烫去血水,切块600 克
- 
          水800 克
- 
          白萝卜 切块200 克
- 
          胡萝卜 切块100 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
- 
          葱 切段10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        31.238 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        941 kJ  / 
                        224 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.708 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.181 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.835 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        台湾四季家常菜
                        71 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    