 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
藏式蔬菜浓汤
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          干香菇 洗净,切块20 克
- 
          洋葱 切块100 克
- 
          土豆 去皮切块300 克
- 
          菱角 去壳100 克
- 
          油10 克
- 
          100 克 培根丁牛肉肉糜100 克
- 
          水1000 克
- 
          牛奶200 克
- 
          稀奶油50 克
- 
          帕玛森奶酪粉1 汤匙
- 
          盐 依个人口味调整¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.89 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        929 kJ  / 
                        222 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1.015 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.19 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        23.51 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        台湾四季家常菜
                        71 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    