 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
韩式牛肉海带汤
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          牛肉 切小片(约1厘米厚)200 克
- 
          芝麻油 冷榨的1 汤匙
- 
          酱油 可选择日式酱油或柴鱼酱油5 汤匙
- 
          蒜头2 瓣
- 
          新鲜海带25 克
- 
          水1500 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          京葱 斜切片50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11.355 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        448 kJ  / 
                        107 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.509 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.634 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.753 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        韩式风味餐
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    