莲子芡实猪肚汤

莲子芡实猪肚汤

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 芡实
    15 克
  • 莲子 ,干的
    20 克
  • 干百合
    20 克
  • 山药 ,去皮切块
    50 克
  • ,浸泡用
  • 猪肚 ,洗净切条
    400 克
  • 瘦猪肉,不带筋不带骨 ,切小块
    150 克
  • 600 克
  • 2 片
  • 花雕酒
    50 克
  • ,炖煮用
    1200 克
  • ,约5克
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 232.8 kcal / 973 kJ
Πρωτεΐνη 24.9 g
Λιπαρά 7.6 g
Υδατάνθρακες 14.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 596 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων