
Συσκευές & Αξεσουάρ
莲子芡实猪肚汤
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份
Υλικά
-
芡实15 克
-
莲子 ,干的20 克
-
干百合20 克
-
山药 ,去皮切块50 克
-
水 ,浸泡用
-
猪肚 ,洗净切条400 克
-
瘦猪肉,不带筋不带骨 ,切小块150 克
-
水600 克
-
姜2 片
-
花雕酒50 克
-
水 ,炖煮用1200 克
-
盐 ,约5克1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
232.8 kcal /
973 kJ
Πρωτεΐνη
24.9 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
14.5 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
596 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

暖心汤品
15 Συνταγές
Κίνα
Κίνα