
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kjøttboller i tomatsaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porsjoner
Υλικά
Kjøttboller
-
brød ferskt eller tørt, delt i biter60 g
-
melk120 g
-
flatbladet persille, fersk bare blader9 - 15 kvister
-
hvitløksfedd (προαιρετικό πεδίο)1 - 2
-
oksekjøttdeig600 g
-
egg3
-
salt1 - 1 ½ ts
-
malt svart pepper2 klype
-
vegetabilsk olje for smøring
Tomatsaus
-
hvitløksfedd1 - 2
-
løk delt i to80 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
hakkete tomater, på boks900 g
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper2 klype
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
423.3 kcal /
1770.9 kJ
Πρωτεΐνη
24.3 g
Λιπαρά
28.5 g
Υδατάνθρακες
18.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Νάτριο
1502.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Min Kokebok
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Nessuna valutazione
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nessuna valutazione
Pulled pork burger
Nessuna valutazione
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nessuna valutazione
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nessuna valutazione
Pastasaus av skinke og purre
Nessuna valutazione
Biff i stout
Nessuna valutazione
Kroningskylling
Nessuna valutazione
Tandoori kyllingwraps
Nessuna valutazione
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nessuna valutazione
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nessuna valutazione
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nessuna valutazione