Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce

Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce

3.7 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Erdäpfel, festkochend groß, geschält, in Scheiben (3-5 mm)
    300 g
  • Olivenöl
    2 EL
  • Salz
    3 Prisen
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    2
  • Paradeiser in Würfeln
    300 g
  • Thymian, frisch Blättchen abgezupft
    1 Zweiglein
  • Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
    200 g
    200 g frischer Mangold, Blätter und Stiele in Streifen (1 cm)
  • Seidentofu
    150 g
  • Zitronenschale
    1 TL
  • Zitronensaft
    1 - 2 TL
  • Sojasauce
    1 TL
  • Mandelmus
    1 TL
  • Muskat, gemahlen
    1 Prise
  • Galgant, gemahlen
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 539 kcal / 2255 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 13 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 793 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων