Almás-áfonyás farro saláta

Almás-áfonyás farro saláta

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 adag

Υλικά

A saláta
  • víz felosztva
    1100 g
  • farro pörköletlen (lásd javaslatok)
    255 g
  • lilahagyma darabolva
    110 g
  • zeller darabolva (2,5 cm)
    85 g
  • petrezselyem levél, sima, friss csak levelek
    4 ág
  • vörösáfonya, szárított
    55 g
  • juharszirup
    30 g
Az öntet
  • alma (bármilyen fajta) kimagozva, negyedelve (lásd javaslat)
    285 g
  • extra szűz olívaolaj
    30 g
  • almabor ecet
    1 - 2 ek
  • dijoni mustár
    1 ek
  • kristálycukor
    1 tk
  • ¼ tk
  • feketebors, őrölt
    2 csipet
  • apró levelű saláta, keverék
    55 g
  • kecskesajt morzsolt (opcionális)
    85 g
  • kendermag szórásra (opcionális)

Διατροφή ανά 1 adag

Θερμίδες 258.3 kcal / 1085 kJ
Πρωτεΐνη 7.7 g
Λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 12.5 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 616.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων