Artischocken-Tomaten-Dip

Artischocken-Tomaten-Dip

4.3 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Knoblauchzehe
    1
  • Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)
    6 - 8
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert
    100 g
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Zitronensaft
    15 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    ¼ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 93 kcal / 387 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων