
Συσκευές & Αξεσουάρ
Artischocken-Tomaten-Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)6 - 8
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert100 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft15 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz¼ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
93 kcal /
387 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lust auf vegetarisch
59 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Lust auf vegetarisch
59 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8 godz. 30 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Chili-Cheese-Nachos
40 min
Coleslaw
40 min
Pintxo Donosti
5 min
Marinierte Möhren
50 min
Green Goddess Salad
20 min
Nudelsalat
50 min
Vitello Tonnato
24 godz.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 godz.
Pesto-Salat
40 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min