Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel

Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel

2.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
10 Scheiben

Υλικά

  • Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
    1
  • Wasser
    900 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    130 g
  • Minzblätter frisch
    2 geh. EL
  • Feta in Stücken
    120 g
  • Camembert in Stücken
    150 g
    150 g Brie, in Stücken
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Sahne
    150 g
  • Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
    5 g
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Butter
    25 g
  • Polenta (Maisgrieß)
    150 g
  • geriebener Parmesan
    30 g

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 199 kcal / 817 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων