Terrine Provençale

Terrine Provençale

4.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 Gläser

Υλικά

  • Brötchen, altbacken
    1
  • Wasser warm, zum Einweichen
  • Oliven, schwarz, entsteint abgetropft
    50 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    10 g
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln (5 mm)
    60 g
  • Pinienkerne
    20 g
  • Schweinehackfleisch
    550 g
  • Ei
    1
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Kräuter der Provence
    1 EL
  • Schmalz
    4 TL
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    4

Διατροφή ανά 1 Glas

Θερμίδες 560 kcal / 2342 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.1 g
Νάτριο 787 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων