
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Wasser700 g
-
Kartoffeln klein, ungeschält1000 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter20 g
-
durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Stücken (2 cm)200 g
-
Weißwein200 g
-
Crème fraîche200 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten2 EL
-
Reblochon-Käse in dicken Scheiben (siehe Tipp)300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
924 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
2108 kJ /
504 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

So schmeckt Frankreich
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchupfnudeln
2ωρ.
Tomaten-Reis-Bällchen
40 λεπτ.
Linsen-Dinkel-Spätzle
1ωρ.
Pilaw-Reis
40 λεπτ.
Birnen, Bohnen und Speck
45 λεπτ.
Erdäpfel-Gnocchi
1ωρ. 50 λεπτ.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Frühlings-Kartoffelsalat
3ωρ. 30 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.