
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
369 kcal /
1544 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
201 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Bread
3ωρ.
Tomato Basil Chicken Quiche
1ωρ.
Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Quick Bread Rolls
45 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Cheese Scones
20 λεπτ.
Seeded Protein Crackers
30 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Cheesy Garlic Breadsticks
1ωρ. 30 λεπτ.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1ωρ. 5 λεπτ.
Salt Cod Fritters
45 λεπτ.
Savoury Flapjacks
45 λεπτ.