Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
201 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1544 kJ /
369 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
57 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNeapolitan Pizza
9ωρ.
Yorkshire Pudding
1ωρ.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2ωρ. 45 λεπτ.
Sausage Mummies
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza Marinara
1ωρ. 35 λεπτ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1ωρ. 20 λεπτ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1ωρ. 55 λεπτ.
Wholemeal Focaccia
2ωρ. 35 λεπτ.
English Muffins
3ωρ.