
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
369 kcal /
1544 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
201 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeeded Protein Crackers
30 min.
Cheese Biscuits
30 min.
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45 min.
Pizza Diavola
1h 30 min.
Mushroom pie
1h 40 min.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min.
Vegetable Cheese Muffins
35 min.
Crusty Spelt Bread
2h 20 min.
Crab Tart
2h 30 min.
Quick Bread Rolls
45 min.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pizza Mummy
1h 20 min.