Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Flatbread
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
776 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
2273 kJ /
543 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
76 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 godz. 45 min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Crab Tart
2 godz. 30 min
Rainbow Flat Bread
50 min
Quick Bread Rolls
45 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Creamy Feta Dip
5 min
Pizza Mummy
1 godz. 20 min
Oatcakes
1 godz.
Sausage Rolls
1 godz. 10 min