
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Flatbread
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
543 kcal /
2273 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
776 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1 h
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 h 20 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 h
Crusty Spelt Bread
2 h 20 min
Savoury Flapjacks
45 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 h
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 h 30 min
Four Cheese Pizza
2 h 35 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Argentinian Chicken Empanadas
3 h 40 min