
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Flatbread
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
543 kcal /
2273 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
776 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeeded Protein Crackers
30 Min
Cheese Biscuits
30 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Vegetable Cheese Muffins
35 Min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Quick Bread Rolls
45 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Pizza Mummy
1 Std. 20 Min