
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Flatbread
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
543 kcal /
2273 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
776 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Bread
3小时
Tomato Basil Chicken Quiche
1小时
Sausage Rolls
1小时 10 分钟
Quick Bread Rolls
45 分钟
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1小时
Cheese Scones
20 分钟
Seeded Protein Crackers
30 分钟
Pizza Margherita
2小时 10 分钟
Cheesy Garlic Breadsticks
1小时 30 分钟
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1小时 5 分钟
Salt Cod Fritters
45 分钟
Savoury Flapjacks
45 分钟