Συσκευές & Αξεσουάρ
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1247.8 mg
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1782 kJ /
425.9 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
63.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.