Συσκευές & Αξεσουάρ
Batbout met kaas
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
184 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2062 kJ /
488 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
76 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ramadan
20 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGestoomde broodjes
2ωρ. 10 λεπτ.
Gestoomd volkorenbrood
2ωρ.
Babka met Bosbessen
Καμία βαθμολογία
Zoete Aardappel Brood
5ωρ. 25 λεπτ.
Speltbrood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Brood
3ωρ. 20 λεπτ.
Gevouwen kruidenbrood
1ωρ. 10 λεπτ.
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία
Zalmvlecht
Καμία βαθμολογία
Moutbrood
Καμία βαθμολογία
Tosti met cottage kaas
Καμία βαθμολογία
Naan (Hindoe brood)
2ωρ.