
Συσκευές & Αξεσουάρ
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Weißkohl Strunk entfernt, in Spalten250 g
-
Möhren150 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken50 g
-
Koriander abgezupft10 g
-
Knoblauchzehen2
-
Mehl175 g
-
Reismehl25 g
-
Salz1 TL
-
Zucker (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Wasser175 g
-
Bohnensprossen, frisch100 g
-
Öl zum Braten200 g
-
Sriracha-Sauce20 g
-
Ketchup80 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
469 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1433 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Gemüse Styler mit TM6
60 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFatayer mit Rinderhack
2ωρ.
Matjes-Katersalat
55 λεπτ.
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 λεπτ.
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 λεπτ.
Rosmarin-Käse-Stangen
1ωρ. 20 λεπτ.
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 λεπτ.
Wassermelonensalat mit Ziegenfrischkäse
10 λεπτ.
Frühstücks-Omelette
35 λεπτ.
Pulpo
2ωρ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 λεπτ.
Power-Quinoa-Salat
45 λεπτ.