Linguine allo scoglio

Linguine allo scoglio

4.6 7 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • 300 g di frutti di mare misti (cozze e vongole)
  • 3 scampi puliti ed eviscerati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio a metà
  • ½ peperoncino rosso piccante
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di calamari ad anelli
  • 20 g di vino bianco secco
  • 150 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 160 g di pasta secca tipo linguine

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1534.2 mg
Πρωτεΐνη 49.9 g
Θερμίδες 2533.8 kJ / 605.5 kcal
Λιπαρά 15.3 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 71.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων