Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

Ragoût de lentilles blondes aux tomates, épinards et tofu

2.8 6 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 branche de céleri en morceaux
  • 1 carotte en morceaux
  • 300 g de lentilles blondes
  • 500 g d'eau bouillante
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • du sel
  • 100 g de pousses d'épinards
  • 200 g de tofu rosso en dés
  • persil frais ciselé, pour servir

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 26 g
Θερμίδες 1420 kJ / 337 kcal
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 44 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων