
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free Classic Polish "tort"
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Sponge
-
butter to grease
-
gluten free flour to dust
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
potato starch80 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
flaked almonds60 g
-
eggs8
-
white sugar200 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced500 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
149.6 mg
Πρωτεΐνη
5.7 g
Θερμίδες
1529.6 kJ /
365.6 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
34.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Piernik (Polish honey cake)
2ωρ. 50 λεπτ.
Black forest cake
5ωρ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Chocolate truffle cake
2ωρ. 15 λεπτ.