
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free Classic Polish "tort"
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Sponge
-
butter to grease
-
gluten free flour to dust
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
potato starch80 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
flaked almonds60 g
-
eggs8
-
white sugar200 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced500 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
365.6 kcal /
1529.6 kJ
Πρωτεΐνη
5.7 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
34.7 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Νάτριο
149.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate chip and pistachio cream cookies
1ωρ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosewater madeleines
30 λεπτ.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Brioche buns with cheese
2ωρ. 30 λεπτ.