
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1237 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Waste
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Refresh & Revitalize
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Soup
35 λεπτ.
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Asian Chicken Noodle Soup
Καμία βαθμολογία
Minestrone
45 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Mystery Soup
55 λεπτ.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 λεπτ.
Onion Skin Broth
1ωρ. 5 λεπτ.
Matzo Ball Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 λεπτ.