
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1237 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Waste
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Refresh & Revitalize
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Soup
35 λεπτ.
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
French Onion Soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 λεπτ.
Chickpea soup with spinach
40 λεπτ.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 λεπτ.
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 λεπτ.
Creamy mushroom soup
20 λεπτ.
Golden Beet Gazpacho
Καμία βαθμολογία
Sweet Pea and Zucchini Soup
Καμία βαθμολογία
Broccoli and Cheddar Soup
Καμία βαθμολογία