Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
795 g vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1237 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeek and Potato Soup
40 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Mystery Soup
55 λεπτ.
Creamy Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Leek and Potato Soup
Καμία βαθμολογία
Butternut Squash and Ginger Soup
Καμία βαθμολογία
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Soup
45 λεπτ.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Asian Chicken Noodle Soup
Καμία βαθμολογία