
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1237 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Waste
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Refresh & Revitalize
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash and Ginger Soup
35 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Golden Beet Gazpacho
Καμία βαθμολογία
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Asian Chicken Noodle Soup
Καμία βαθμολογία
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 λεπτ.
Asparagus Cream Soup
25 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy Mushroom Soup
25 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.