
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (προαιρετικό πεδίο)200 g
-
cashew nuts (προαιρετικό πεδίο) for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
625 mg
Πρωτεΐνη
8.1 g
Θερμίδες
1246.9 kJ /
298 kcal
Λιπαρά
24.3 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.