
Συσκευές & Αξεσουάρ
Holiday Brisket
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
beef brisket first or second cut2270 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
onion (approx. 340 g), cut into pieces1
-
water divided790 g
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar60 g
-
Worcestershire sauce15 g
-
balsamic vinegar60 g
-
tomato paste45 g
-
tamari sauce30 g
-
paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried red chilli flakes¼ tsp
-
parsley, fresh to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
665 kcal /
2782 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
696 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Lemon Garlic Chicken
30 min
Turkey Chili
45 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Brak ocen
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min